FRAKT OG RESTBESTLLING

Golem.no har 3 fraktalternativer:

  • Standard Norgespakke med sporing
  • Gratis overlevering eller avhenting etter avtale.
  • Gratis frakt når du handler for over 2000.- (eller ved bruk av kupong-kode hvis du har fått dette)

Gyldige alternativ vil være tilgjengelig når man avslutter handlevognen, og skal velge fraktmetode. Gratis frakt ved bruk av kupong vil dukke opp som alternativ ETTER man skriver inn koden sin.

RESTBESTILLING:

Ettersom foretaket foreløpig er liten av størrelse kan vi ikke lagerføre alle varelinjer, da kostnaden av dette blir for stor å bære. Varer som har status «tilgjengelig som restbestilling» er bestillingsvarer, eller varer som er midlertidig utsolgt. Varer som er på forhåndsbestilling har også denne statusen. Disse varene kan bestilles som normalt av kunde, men kjøpes da inn fortløpende av Golem.no fra leverandør. Ordre som inneholder lagerførte varer, og varelinjer med restbestilling, sendes ikke før alle varene er ankommet lager hos oss, og sendes da som en samlet forsendelse. Hvis det er ønske om å dele opp sendingen kan man gjøre dette på to måter:

  • lage to separate ordre, en med lagerførte varer, og en med restbestillingsvarer

ELLER

  • legge til notat i ordren hvor det spesifiseres at kunde ønsker ordren i to forsendelser. OBS! SKAL VAREN SENDES PÅLØPER DET EN EKSTRA FRAKTKOSTNAD!